Jak se Barnabáš s tlupou 21 dětí seznámil...

26.05.2010 15:40

Uplynulý víkend byl velmi náročný, ale také velmi příjemný. Byli jsme na víkendovém pobytu v Krásensku, a to v sestavě 21 dětí, 7 dospělých a 7 psů. Dva z nich byli i moji chlupáči. A zatímco panička dopoledne chystala program na zbytek dne (tématem víkenďáku bylo "U nás v Kocourkově"), Štěk a Barnabáš pěkně pracovali spolu s dalšími chlupatými kolegyněmi.. Dopolední program pro děti totiž zahrnuje nejen komunikační a pohybové aktivity, ale také aktivity se psy. 

Štěk je na kolektiv hlučných dětí zvyklý a je z nich spíše nadšený, čekala jsem však, jaká bude reakce Barnabáška.. A nepřekvapil. Nic neřešil, ze všeho byl nadšený a děti byly nadšené z něj.. A za celý víkend jen jedna jediná loužička! Fotky snad již brzy ve fotogalerii, příp. na rajčeti.

Včera jsme využili chvilky, kdy vykouklo sluníčko, a vyrazili jsme do lesa. Poprvé jsem vzala oba kluky na volno sebou. Oba si to užili, Štěk si šel po svých, malý ho občas honil a tahal za obojek, a jinak se Bambula držel pěkně u paničky. Potrénovali jsme přivolání a domů jsem si pak odváděla dva zablácené a šťastné tvory.. 

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode